İNSAN BU

Adres kopyalandı !!!

YAYIN GÜN/SAAT:
Pazartesi 11:00-11:45
Çarşamba 19:00-19:45 (T)
PAYLAŞ:        

YORUMLAR

  • Merhaba,

    Türkçemi geliştirmeye çalışan bir Afrikalı olarak Osmanlı ve Türk tarihine olan ilgimden dolayı büyük yarar sağlıyor program.Türkçemi geliştirmek için makaleler arıyordum ve şans eseri hocalarımın programı sayesinde ne kadar çok şey öğrendiğimi fark ediyorum.

    Hocalarımın verdikleri eğitimden çok memnunum ve onlara ne kadar minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum.

    Saygılarımla,
    Hasan Abdullah
    Güneyafrika

    Merhaba, Küçük ama sürekli iyilikten bahsedilen programın hangisi olduğunu bulamıyorum. Yıllardır her hafta öğrenci yurduna börek yapan aileden bahsetmişti Mehmet Hoca, o program... Yardımlarınız için teşekkürler..

    10.05.2023 Tarihinde ki yayınınızın kaydını paylaşmanızı merakla bekliyorum Teşekkürler.

    Mümkün olabilse de güzel Türkiye'min, tüm güzel insanlarına, sonrasında da ingilizcesi ile tüm Dünya insanlarının ilgisine, bilgisine sunulabilse...Herkes dinleyebilse, herkes birleşyer alabilse, ülkemiz, dünyamız sulh adacğığına dönüşse. Dileyelim öyle olsun. Mevlam '(cc) nasip eylerle neler olmaz ki...Gönle safa, kalbe şifa. Gönlünüze ve ömrünüze bereket. Muhabbetle kalınız. Su gibi aziz olunuz.

    Programlarınızda Peygamberimiz, ayet ve hadislerden de örnekler verirseniz iyi olur.

    sa
    allah razı olsun sizden sohbetinizi dinliyorum.bazen tekrar tekrar dinliyorum sizden aldığım ilhamla,
    hayata daha güzel bakıyorum.

    O zaman "Üslubumuz ibadetimizdir.." de diyelim; çok güzel düşünceler, çok güzel bakış açıları katıyorsunuz iki güzel, değerli hocam Allah razı olsun, var olun, sağ olun

    Sa hocam. İnsanlara ve olaylara nasıl yaklaştığımız, odak noktamızın ne olduğu bizim kimliğimizi belirler. Hangi temeller üzerinde karşımızdaki insanlarla ilişkilerimizi kuruyorsak bu insanın kimliğini oluşturuyor. Bunu karşımızdaki insan bilmiyorsa yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Sevgi ya da saygı temelli. Sizden bir programınızda şunu konu almanızı istiyorum. İnsanoğlunun gerçek huzura ihtiyacı var. Bunun için olaylardan, kişilerden olumsuz etkilendiği zaman nasıl davranmalı ki huzurlu olsun, strese girmesin. Bizi etkileyen en önemli şey bizim başkalarına nasıl davrandığımız , karşılığında bize nasıl davranıldığıdır. Bu aradaki etkilenme insanın davranış tarzını , tutumunu çok etkiliyor ve en önemlisi hayattaki gidişatımızı etkiliyor. Beklemediğimiz davranış tutumları karşısında nasıl tutum almalıyız ki yolumuza huzurla devam edelim, takılmadan ilerleyebilelim. Bir de programlarda hep iyilikten bahsediyoruz ama herşeye rağmen mi iyi olmalıyız? Bu kolay olmuyor çoğu zaman. O zaman şöyle mi diyelim herşeye tamam mı diyelim? İnsanın kendisi üzerinde de hakkı yok mudur? Hocam çok etkileniyoruz bu durumdan. Neler tavsiye edersiniz?

    Tekrar tekrar dinleyip her bir cümlenize kulak verip sayfalarca notlar aldığım bir program. Hepimizin yaşadığı ama farkına varamadığımız noktaları bize farkettirmeniz sizi daha da Farklı kılıyor. Allah razı olsun. Allah yapabilmeyi nasip etsin. Teşekkürler..

    Gönüllere çok güzel yerlerden dokunuyorsunuz ve bizlere iyi geliyorsunuz. Kullandığınız her bir cümle bizim için çok değerli. Anlatmayı hiç bırakmayın. Allah razı olsun.

    İnsana iyi gelmek için verdiğiniz samimi gayretiniz için çok teşekkür ederim. Bu çabanız bile birçok anlamda örnek oluyor. Sizden bir konuyu işlemeniz ricam olacak. Bazen doğruyu bildiğimiz halde ve düzeltmek için çaba sarfettiğimiz halde aklen kabul ettiğimiz,onayladığımız ve bizde olmasını istediğimiz bir haslet; kalben iman edemediğimizde zannımca gerçek anlamda o haslete sahip olamıyoruz ve bu durum insana acı veriyor.İnsan doğru olan, ahlakı güzelleştiren bilgileri nasıl içselleştirebilir? Zihnine ve kalbine gerçek anlamda bunu nasıl yerleştirebilir?

    bugunku yayını dınleyemıyorum.program cok guzeldı.emegı gecenlere cok tesekkur ederım

    Merhaba, 15/11/2021 tarihli programın ses kaydı problemli düzeltebilir misiniz? Teşekkürler.

    Program çok güzel,Allah razı olsun hocalarımdan. Programı normal saatinde bir oturuşta dinleme fırsatım olmayıp sonrasında dinliyorum ama son yayınlar birkaç haftadır paylaşılmadı,paylaşılmasını ricâ ediyorum.
    Çok teşekkür ederim.

    Selamün aleyküm,
    Programınız kalbimin iyiye meyletmesine vesile oluyor.Bu sebeple size çok teşekkür ederim.Benim sizden bir ricam var.Değerli Mehmet Dinç hoca bir seminerinde olmak istedigimiz seyle dogru bildigimiz şeylerin tutarsızlığından bahsetmişti.Kalp ile aklın ayrı amaçta olduğundan.Bu konuda bir program yapma şansınız olsa ne güzel olurdu.Buna çok ihtiyaç olduğunu düsünüyorum.

    allah razı olsun sizden

    Aile içi iletişimden bahsetseniz ama eşler arası yada anne-babanın çocuklara iletişiminden değil bunlar genellikle konuşuluyor, çocukların/gençler aile huzuru için ne yapabilir? Kardeşler (abi/kız kardeş vs.) arası iletişim nasıl olmalı? Nasıl muhabbet edilmeli. "Nasılsın naptın tamam telefon" şeklinde olmamak için neler yapmalı? Inşallah yorumumu görür bunu programınıza taşırsınız. Allah razı olsun ⚘

    Programı sonradan öğrendiğim için uzulecektim ki arşivden kacirdiklarimida dinleme fırsatı olduğunu bilmek güzel oldu :) bol şifalı bol istifadeli program

    Tekrar tekrar dinliyor ve sürekli durdurarak not alıyorum Rabbim bana da sizlerede de amel etmeyi nasip etsin Allah ebeden razı olsun. Sizin gibi insanların sayısını artırsın

    "Derler ki; anlamlı bir hayat yaşama arzusu hiç bitmeyecek insanın. Anlamına uygun değerler ekseninde yaşadığında insan, huzuru hissedebilecek. Yorulsa da üzülse de 'bu yolda bu çile çekilir' dediğinde tadabilecek memnuniyeti." Her programda yeni pencereler açarak anlam yolcuğumuza en güzel katkı "İnsan Bu" programı. Bu memnuniyeti bizlere yaşattığınız için binler teşekkür. Hocamıza çokça geçmiş olsun. Gönlünüze bedeninize ağzınıza sağlık efendim.

    Kıssalarınızı önce kendime sonra etrafıma anlattım hepsi sadra dokunan kıssalardı Rabbim razı olsun belki bir iki bölum dinledim arabada denk geldi ama anlatacaklarım pınar oldu ne bereketli program masaAllah

    Programı iyi bir takipçisiyim fakat bu Program özelinde anlayamadığın hışırtı gibi gibi bir şey var tam olarak da çözemedim çok rahatsız edici diğer programlarda böyle bir ses duymuyorum ilgilenirseniz sevinirim

    Allah razı olsun çok istifade ediyorum, her pazartesi telefonumda 10:55 e bir alarm kurulu bu program için

    Gerçekten Allah razı olsun sohbetlerinizle sadra şifa oluyorsunuz. Çok naif bir program, dersler çıkararak dinliyoruz..

    Merhaba,
    Sohbetiniz cümle cümle, kelime kelime ufuk açıyor, ruhumuzda bir yerlere dokunup güzelleştiriyor, iyileştiriyor. İsmiyle müsemma bir muhtevaya sahip bu program için çok teşekkür ederim. Yalnız yeni bölümler arşive yüklenmiyor. Biz mi göremiyoruz?

Yorum Ekle