NEBİLER SİLSİLESİ

Adres kopyalandı !!!

YAYIN GÜN/SAAT:
Cumartesi 12:15-12:45
PAYLAŞ:        

YORUMLAR

  • Hocam ağzınıza yüreğinize sağlık. Sizden çok istifade ediyoruz Allah razı olsun. Bu çalışmaların daima devam etmesi için duacıyız. Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin

    Merhaba. Yeni bölümler yayınlanıyorsa arşive de yükler misiniz? Erhan hocanın peygamberlerimizin hayatlarini güncele bakan yönleriyle değerlendirerek aktarmasından çok istifade ediyoruz. Tanık olduğumuz elim hadiselerden, ümmet coğrafyasının başına gelenlerden çok müteessiriz. Arşivleriniz hayatımıza yön veriyor. Bilgilendirirseniz seviniriz. Yeni programlar yayınlanıyorsa arşive eklenmesini, programa ara verildiyse yeniden devam etmesini istiyoruz. Allah razı olsun. Hizmetiniz makbul olsun daim.

    Merhaba. Erhan Turan hocamızın siyer mektebi ve nebiler silsilesi derslerini dikkatle dinlemeye çalışıyoruz inşallah. İstifade ediyoruz. Nebiler silsilesini yayınlarda göremiyoruz nihayete mi erdi yeni programlar eklenecek mi? Yayında olmayan peygamberlerimizi de sizden dinlemeyi çok isteriz. İnşallah yakında tamamlanır. Merak ediyoruz. Teşekkür ederiz.

Yorum Ekle